Sinds onze oprichting in 2013, maken wij het kopen en verkopen van cryptocurrencies (o.a. Bitcoin en Ethereum) in Europa mogelijk. Daarin willen wij op het gebied van transparantie en vertrouwen de beste zijn. De zeer positieve Trustpilot scores die onze klanten hebben ingevuld én het feit dat wij als eerste grote partij de registratie kregen bij DNB, bevestigen dit. Wij weten dat cryptocurrencies voor sommigen onder u moeilijk te begrijpen zijn.

Daarom hanteren wij zeer duidelijke algemene voorwaarden én hebben wij een platform ontwikkeld waarbij gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Dit platform is modulair opgebouwd zodat het drukke tijden kan doorstaan. Dit vinden wij erg belangrijk voor als u wil instappen of even wil uitstappen. Dankzij ons stapsgewijze proces kunt u eenvoudig, snel en veilig cryptocurrencies kopen en verkopen. Voer het aantal in dat u wil bestellen en onze website begeleidt u langs iedere stap. Kind kan de was doen!

En mocht dit laatste niet voor u gelden? Dan staan wij u graag 7 dagen per week te woord via de chat, e-mail of middels een persoonlijk gesprek. Ons support team helpt u graag!

In het kort

Kantoren

1

Opgericht in

2013

Locatie

Marshallweg 5
5466 AH Veghel
Nederland