De beste mensen op de beste plek, Buro5 regelt het.


Wij maken groeiambities waar, door het nét anders te doen dan anderen. Als strategisch partner creëren we samen langetermijndoelen met een duidelijke visie. We achterhalen de kracht van de organisatie en spelen hier met onze recruitment expertise op in.

Een duidelijk doel

Wij stellen organisaties in staat hun groeiambities waar te maken. Als strategische partner denken wij mee met jullie organisatie en creëren we langetermijndoelen met een duidelijke visie. Zo gaan wij altijd recht op ons doel af en zorgen we voor een doorstroom in jullie groei.

Anders dan anderen

Hoe we het anders doen? We bieden ‘Recruitment as a Service’, waarmee we onze klanten bewust laten nadenken over hun eigen behoeften. We begrijpen dat de behoefte van een organisatie constant verandert. Hier spelen wij met onze expertise op in. Zo zijn we de flexibele schil die met iedere organisatie meegroeit.

500+ Succesvolle plaatsingen
35.000 Professionals binnen ons netwerk
2018 Jaar van oprichting

Concrete afspraken, heldere communicatie en een projectmatige aanpak. Zo zijn wij de betrokken partner in het behalen van jullie groeiambities.

Altijd recht door zee

We zijn helder, eerlijk en direct. Open communicatie staat op nummer één

Gericht op de toekomst

Zo zijn wij de betrokken partner waar jullie op kunnen rekenen.

We doen het samen

Door krachten te bundelen vinden we het antwoord op jullie groeiambitie.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten

Het ontstaan van Buro5


Samen met onze klanten willen we het bestaande imago van recruitment doorbreken. Buro5 is ontstaan als reactie op de huidige recruitmentmarkt. Wij willen organisaties daadwerkelijk in staat stellen hun groeiambities waar te maken. Met één gemeenschappelijke, heldere visie kunnen wij de partner zijn die jullie ontlast in het werk. Zo zorgen we ervoor dat jullie kunnen focussen op waar jullie kracht écht ligt.

 

Ons doel in recruitment


Samen met onze klanten hun groeiambities waarmaken, door kritisch te kijken naar wensen en behoeften. Dat is ons doel. Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Contact opnemen